9,1
280 beoordelingen
Auto_Goossens_origineel_5_of_55.original.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Toyota Goossens

Na 11 jaar gewerkt te hebben bij Toon Verdaat Automobielen kreeg Fried Goossens in 1999 de kans om het bedrijf over te nemen. Destijds was Auto Goossens officieel Daihatsu dealer en servicepartner van Ford. Al snel bleek dat er vanuit de klanten behoefte was aan een aanvullend merk. Vanaf 2001 is Auto Goossens daarom begonnen met de verkoop en service van Skoda, dat op dat moment nog een klein en relatief onbekend merk was. Inmiddels heeft Skoda zich kwalitatief bewezen en staat het in de top 10 meest verkochte merken van Nederland.

Begin 2010 had de importeur van Daihatsu besloten zijn verkoopactiviteiten in Nederland te stoppen. Helaas betekent dit dat we geen nieuwe Daihatsu’s meer kunnen verkopen. We zijn nu officieel Daihatsu service dealer waardoor onderhoud en reparaties nog altijd bij ons kunnen worden uitgevoerd.

In 2015 zijn we nog verder uitgebreid als merk-gespecialiseerd dealer. Eerst als service dealer van Seat, welke in dezelfde merk-groep behoort als Skoda. Daarop volgend kregen we de mogelijkheid om de service-dealer van Toyota van onze regio te worden. Een mooie kans voor Auto Goossens om verder uit te breiden.

Auto_Goossens_origineel_1_of_55.original.jpg

In het jaar 2108 hebben we met de aanschaf van 115 zonnepanelen ons pand kunnen verduurzamen, waarbij we nu bijna ons volledige energieverbuik zelf kunnen leveren.

Het jaar 2020 hebben we benut met investeringen in de toekomst, door de bouw van een nieuwe werkplaats. Deze werkplaats bevat 2 nieuwe bruggen en speciaal gereedschap. Dit geeft ons de mogelijkheid om aan elektrische auto’s en aan de nieuwste auto’s met alle moderne technologieën te werken. Denk bijvoorbeeld aan de kalibratie van alle rijhulpsystemen, uitlijnen en speciaal onderhoud.

Auto_Goossens_origineel_10_of_55.original.jpg
Op dit moment zijn we officieel service-dealer van Skoda, Seat, Toyota en Daihatsu.

Wij streven ernaar dat onze klanten ons waarderen om onze klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering. Onze klanten in de werkplaats en in de showroom mogen verwachten dat we meedenken in oplossingen, waar eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan.