9,1
244 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

244 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede garage, fijne mensen.

F.Meulders (Netersel)
09-07-2021

Fijne eerlijke open en transparante communicatie! Goede service!

Anne (Hapert )
05-07-2021

Vriendelijkheid, snelheid, gerichte vragen spelen voor mij een belangrijke rol.

Albert (Eersel)
21-06-2021

Auto Goossens in Hapert is zeer klantgericht en zeer voorkomend personeel.

Hr. j. van Dijk (Waalre)
18-05-2021

Ik ben vriendelijk geholpen, de auto is goed gemaakt en de uitleg over de reparatie was duidelijk.

Jessica Volwerk-Klein
14-05-2021

De beste dealer tot nu toe.

RobSablairolles (Veldhoven )
12-05-2021

Goede en persoonlijke service met een leuke pit crew.

W. Rooijakkers (Eindhoven)
12-05-2021

Vriendelijk, geduldig, Kempisch gevoel, betrouwbaar en mijn inziens zijn ze bekwaam en professioneel.

Jos Heesters (Reusel)
07-05-2021

Auto Goosens beschikt over vakmensen. Ze zijn dienstbaar en betrouwbaar. Ik ben al jaren klant naar volle tevredenheid.

Chrisje Karsmakers-Scheepers
05-05-2021

Vriendelijk, altijd klaar staan, ook de kleinste dingen worden altijd opgelost, prima bedrijf.

Mart van doorn (Bladel)
05-05-2021

Zeer kundige dealer. Goede uitleg. Betrouwbare offerte en super vriendelijk.

Huub (Bergeijk)
22-04-2021

Betrouwbaar en vertrouwd, en super klantvriendelijk.

Peter Wils (Hapert)
24-03-2021

De garage is makkelijk bereikbaar, is netjes en heeft een prettige indruk.

Wim van Limpt (Duizel)
18-03-2021

Alles volgens afspraak geregeld en afgewerkt. Dus Prima.

JFC. JAN. (Bladel)
16-03-2021

Prima vaklui, zeer toegankelijk, prima service.

Wirtz (Hapert)
11-02-2021

Fijne professionele garage, auto was snel klaar (ochtend) voor apk en grote beurt.

Esther (Reusel)
29-01-2021

Ze geven mij het gevoel er voor mij te zijn.

Jos (Hapert)
25-01-2021

Net en correct bedrijf met erg klantvriendelijke medewerkers. Afspraak is afspraak. Zeer tevreden.

Henk Geujen (Hapert)
21-01-2021

Service en kwaliteit zijn prima.

Henk Vercammen
21-01-2021

Deskundige mensen en monteurs.

Cees Leijten (Bladel)
21-01-2021

Klantvriendelijk en goede service.

Marian Houbraken (Bergeijk)
21-01-2021

De Kempische gemoedelijkheid vind je terug bij het maken van een afspraak en afhandeling van de servicebeurt.

Tom Cornelissen (Eersel)
14-01-2021

Een garage met vriendelijke, beleefde en hulpvaardige medewerkers. Over de uit te voeren werkzaamheden nooit klachten gehad. Houden zo!

Mevr. Jouvenaz (Steensel)
12-11-2020

Ik ben zeer tevreden over de garage Goossens, ik word er goed behandeld en je krijg van te voren een prijsopgaaf en dat vind ik wel belangrijk. Ik heb daar al 2 auto's gekocht, ik woon in Rotterdam maar ga toch naar Goossens voor de A.P.K en een grote beurt.

De heer P van Driel (Rotterdam)
05-11-2020

Het zijn zeer betrouwbare personen waar je van op aan kunt en je wordt er ook nog behandeld als KLANT en niet als een nummer!

Wim van der Heijden
19-10-2020

Keurig bedrijf.

Toon Huijbregts (Hapert)
15-10-2020

Prima dealer en vakgarage waar je duidelijke afspraken mee kan maken.

D Willard
08-10-2020

Je kunt je Toyota met een gerust gevoel achter laten vakkundige monteurs.

Peter jansen (Eersel )
27-08-2020

Vriendelijk personeel/eigenaar. Duidelijke uitleg werkzaamheden.

Johan Leijdeckers (Alkmaar)
03-08-2020

Je wordt er zeer vriendelijk ontvangen, en alle werkzaamheden worden prima afgewerkt.

A.C Tijssen. (Hapert)
03-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.