Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

201 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbaar. Vriendelijk. Kempisch. Deskundig en meedenkend.

Jos Heesters (Reusel)
30-03-2020

Prima service!

Peter Wils (Hapert)
26-03-2020

Mijn ervaring met deze garage komt helemaal overeen met wat je normaliter mag verwachten. Geen minpunten.

Harry van Limpt (Reusel)
05-03-2020

Nette garage met vriendelijk personeel, overleg over kosten als er iets gerepareerd moet worden.

Dhr. van Loon (Reusel)
05-03-2020

Een fijne open garage waar men met je meedenkt.

Bep Dierckx (Reusel)
26-02-2020

alles conform afspraak verlopen.

Sjef van Deursen (Reusel)
18-02-2020

prima en netjes geholpen bij 1 ste bezoek bij deze dealer, net zo prima als bij mijn vorige Toyota dealer

Johan Leijdeckers
12-02-2020

Auto Goossens heeft vooraf netjes de kosten op rij gezet voor de grote beurt,en deze telefonisch met mij besproken.Heb een leenauto meegekregen,aangezien ik bij de vrijwillige brandweer ben moet ten alle tijde weg kunnen.Ze hebben telefonisch weer laten weten toen alles klaar was .Super garage ,waar je mee kan werken

kees v d Huygevoort (Hoogeloon)
29-01-2020

komt alles goed na.

j.faes (hapert)
22-01-2020

Prettige sfeer, weet vooraf wat de kosten zijn.

Toon Huijbregts (Hapert)
30-12-2019

Prettig contact, open overleg indien nodig. Afspraken worden nagekomen of in goed overleg hernieuwd.

P. d. H. (Hapert)
23-10-2019

Een fijn en behulpzaam bedrijf. Ze zijn transparant in wat er moet gebeuren. Het maken van een afspraak online is erg handig en je krijgt snel een bevestiging terug. Ook zijn ze snel met het onderhoud.

Anke van Spreuwel- van Korven (Oostelbeers)
23-10-2019

Prettig contact en alles gebeurt tot volle tevredenheid.

Hanna Cleven (Knegsel)
18-10-2019

Auto Goossens is een betrouwbare en klantvriendelijke dealer.

Harry Roossien
11-10-2019

goede indruk duidelijk uitleg over onderhoud en kosten.

Peter (Veldhoven)
09-10-2019

Heb goede ervaringen met dit bedrijf en komt op mij zeer betrouwbaar over.

co panken (bladel)
26-09-2019

Zeer mooi bedrijf, vriendelijke mensen en snel geholpen niets op aan te merken

bert tijssen (bladel)
26-09-2019

Bij deze garage word je eerlijk en naar alle tevredenheid geholpen. Je wordt van tevoren op de hoogte gesteld als er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd bij een beurt en hoeveel die gaan kosten. Dat klopt dan ook. Verder hoef je nooit langer te wachten dan is afgesproken. De medewerkers zijn vriendelijk en correct in hun handelen.

A. van Lierop (Hapert)
24-09-2019

Gewoon kei goed

Ron Brierley (Hooge Mierde)
24-09-2019

Ik was op vakantie in Hapert toen ABS en nog wat lampjes gingen branden Goossens gebeld ik kon gelijk langs komen. Ze hebben me gelijk geholpen. Prima service en aardige mensen.

Dhr B Mastenbroek
06-09-2019

Goede en betrouwbare mensen en goed kennis van zaken fijn in de omgang en goed mee te communiceren

Harry van Luijt (Oirschot)
03-09-2019

Tevreden over resultaat, tevreden over behandeling, kostprijs aan de hoge kant, goede service!

Joop de Hair (Tilburg)
03-09-2019

Vriendelijk, betrouwbaar en gewoon goed.

P Michielse (Lage Mierde)
23-08-2019

correcte behandeling en vertrouwd adres met ter zake kundig personeel

Frank van Erp (Hapert)
14-08-2019

Een vriendelijk, betrouwbaar garagebedrijf waar je je thuis voelt.

Jos Heesters (Reusel)
14-08-2019

Er wordt tijdig en duidelijk gecommuniceerd, afspraken worden nagekomen en bij eventuele problemen wordt er klantgericht gehandeld, uitstekend!

Dhr. R. Valk (Hapert)
07-08-2019

klantvriendelijk. goede service. afspraken kloppen

W. van Ham
07-08-2019

Auto Goossens is een zeer betrouwbaar bedrijf met erg vriendelijk en kundig personeel.

Carin Cornelis (Bladel)
24-07-2019

Vakbekwaame monteurs, maar ze schrijven soms dingen op papier wat niet uitgevoerd is.

Edwin Kuypers (Arendonk)
11-07-2019

wij zijn zeer tevreden.

Wim van den Boomen (Hapert)
28-06-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.