9,1
280 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

280 beoordelingen

Filter

Goede service Ze hebben netjes mijn auto thuis gehaald en terug gebracht omdat ik zelf geen auto mocht rijden vanwege operatie. Hebben ook netjes gebeld over de extra dingen die gedaan moesten worden.

J. V. R
09-07-2024

Goede service (met kleine opmerking) Alles goed geregeld, goede communicatie en fijne leen auto

Toyota eigenaar
14-06-2024

Prima Service Gemoedelijk familiebedrijf. Ik heb een enorme hekel aan de grote dealerbedrijven met allemaal stropdassen achter de balie !

Frans Sloots
22-04-2024

No nonsens onderhoud bij Goosens Snelle en duidelijke afspraak gemaakt. Vooraf basis prijsopgave ontvangen. Bedrijf waar je nog persoonlijk benaderd wordt en geen nummer bent. Voelt wel zo prettig. Was 1 e onderhoud maar kom zeker terug ondanks reistijd van ruim half uur. Denk dat dit geen uitleg behoeft. Daar zouden anderen een voorbeeld aan moeten nemen.

J. van de Gouw
21-03-2024

Goede service, vriendelijke werknemers Fijne zaak auto Goossens Hapert

Frank
20-02-2024

goed onderhoud klaar terwijl je wacht snel en volgens afspraak klaar terwijl je wacht

Toyota eigenaar
16-02-2024

Zeer fijne garage Ik ben erg tevreden met de dealer

Toyota eigenaar
01-02-2024

Eerlijke goede service Vriendelijk personeel Behulpzaam Goede service Goede kwaliteit in onderhoud Eerlijk en betrouwbaar

C.C.J. S
18-01-2024

O. D
19-12-2023

Krassen en vieze auto na onderhoud. Je kan daar auto kopen met verborgen gebreken en jaren later achterkomen dat het niet aan APK voldeed. Als je auto achterlaat voor onderhoud zul je bij het ophalen nieuwe krassen ontdekken, die eerder niet waren. Men had vaak geen bekwaamheid hoe met moderne elektronica van Toyota om moet worden gegaan. Als je volledige onderhoudspakket afneemt zal auto nog steeds niet goed schoon afgeleverd worden en met te veel vocht onder de maten en in de buurt van batterij. Een slordige indruk.

Toyota eigenaar
01-12-2023

Super Onderhoudsbeurt voor de Corolla klaar terwijl je wacht, en goede koffie!!

Hans
04-10-2023

Prima Goed bereikbare zaak met vriendelijk personeel. Afspraken altijd duidelijk, altijd overleg over extra werk en meerkosten.

A.G.S. H
03-10-2023

Prima service Goede afspraken, indien nodig ook tijdens de beurt telefonisch contact, alles in goed overleg.

P.h. d. H.
07-09-2023

Grote beurt Een goeie en vertrouwde garage.

P. Jansen
07-09-2023

Altijd tevreden over de garage Altijd een heel fijne Toyota Verso gehad, maar helaas afgelopen woensdag heeft de automaat het begeven. Voor mij nu de tweede keer al, dus geen automaat meer.

Toyota eigenaar
21-07-2023

Goede service Ik kom al jaren bij deze garage en heb hier een prima gevoel bij

Toyota eigenaar
20-07-2023

fijne garage die open communiceert en met je mee denkt. fijne garage die open communiceert en met je mee denkt.

R.H.C. B
31-05-2023

Top bedrijf! Auto Goossens is erg klantvriendelijk. Ik voel me heel goed bij deze garage. Ik weet zeker dat mijn auto bij hun in zeer goede handen is. Dat hebben ze al meerdere malen bewezen! Top garage!

M. S
25-05-2023

Klantvriendelijk en zeer kundig Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant!

C. v. H.
25-05-2023

Service en vertrouwen Erg tevreden over de service en klantvriendelijlheid

C. L
10-05-2023

Betrouwbaar Vriendelijk personeel

W. K
14-04-2023

perfecte service en volgens afspraak netjes in orde en snel geholpen

Toyota eigenaar
29-03-2023

Service met een hoofdletter S KLantvriendelijk, toegankelijk en persoonlijke benadering. Hier voel je je een gewaardeerde klant.

Toyota eigenaar
23-02-2023

Degelijk en betrouwbaar Ik kom nu een aantal jaren bij deze garage en nog geen enkele vervelende ervaring gehad

P. L
02-02-2023

Zeer goede service Zeer vriendelijke medewerkers zowel de monteurs al de balie medewerkers

C.A.M. K
02-12-2022

Gewoon een hele fijne garage .

P. Jansen
25-08-2022

Fijne garage Echte mensen, monteur of verkoper of welke medewerker ook, mijn toyota is daar in goede handen, super.

Toyota eigenaar
18-08-2022

Helemaal top! Ik was eerder in Eindhoven bij Oostendorp. Dat is, na Driessen, net een fabriek. Lopende bandwerk, dat is jammer…. Menselijk contact is zo belangrijk. Dat vind ik wel bij Goossens. Je doet er nog toe! Een gemeende glimlach, service.. top

Toyota eigenaar
03-06-2022

top service kom al div. jaren bij deze garage en de service blijft gewoon op hetzelfde niveau,gewoon top!

Toyota eigenaar
15-05-2022

Betrouwbaar en vriendelijk. Echt een Kempisch bedrijf. Vriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

Toyota eigenaar
03-04-2022