9,1
214 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

214 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Wordt hier altijd vriendelijk, snel en vakkundig naar volle tevredenheid geholpen.

B. de Bruijn (Reusel)
26-06-2020

Bedankt auto Goossens we kunnen weer veilig rijden.

Carin Luijten (Hapert)
18-06-2020

De medewerkers van Goossens zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je klant.

Mark van der Looij (Bergeijk)
17-06-2020

Ik vind het een prettige garage, wordt goed geholpen. Ben trouwens al jaren klant. Als ik weer een nieuwe auto wil, ga ik deze ook bij auto Goossens kopen.

Zoja Godijk-Jonkers (Hapert)
10-06-2020

Klein dealerschap, vriendelijk personeel. Dat zie ik liever dan een groot bedrijf waar je slechts een nummer bent.

Robert
03-06-2020

Zijn erg vriendelijk laten op tijd weten als er iets moet gebeuren wat wij niet weten.

Mevr van rooij (Hapert)
28-05-2020

Zeer klant vriendelijk en denken met je mee.

Mart van Doorn (Bladel)
28-05-2020

Goede sfeer en goed werk. De koffieruimte mag wat moderner.

a.m.takken (eersel)
25-05-2020

Aardige, betrokken mensen, meedenken en komen gemaakte afspraken na. Maken van de afspraak was snel gedaan, receptioniste was goed en inhoudelijk op de hoogte van werkwijze. Vriendelijke en bekwame monteurs met verstand van zaken. Vooraf werd ik goed geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden en kosten. Alles is tijdig en goed uitgevoerd.

Birgitte de Weijert
14-05-2020

Prima service en vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over kosten en uitgevoerde werkzaamheden.

Jac (Bergeijk)
14-05-2020

Goede voorlichting in combinatie met correcte afhandeling.

Hr. j. van Dijk (Waalre)
12-05-2020

Klantvriendelijk.

WAM van Limpt (Duizel)
20-04-2020

Al jaren heb ik mijn Toyota in onderhoud bij Goossens. Ik ben zeer tevreden. Zijn klantgericht, vakkundig en denken met je mee. Ik kan deze garage bij iedereen van harte aanbevelen.

Piet Kouwenhoven (Eersel)
17-04-2020

Betrouwbaar. Vriendelijk. Kempisch. Deskundig en meedenkend.

Jos Heesters (Reusel)
30-03-2020

Prima service!

Peter Wils (Hapert)
26-03-2020

Mijn ervaring met deze garage komt helemaal overeen met wat je normaliter mag verwachten. Geen minpunten.

Harry van Limpt (Reusel)
05-03-2020

Nette garage met vriendelijk personeel, overleg over kosten als er iets gerepareerd moet worden.

Dhr. van Loon (Reusel)
05-03-2020

Een fijne open garage waar men met je meedenkt.

Bep Dierckx (Reusel)
26-02-2020

alles conform afspraak verlopen.

Sjef van Deursen (Reusel)
18-02-2020

prima en netjes geholpen bij 1 ste bezoek bij deze dealer, net zo prima als bij mijn vorige Toyota dealer

Johan Leijdeckers
12-02-2020

Auto Goossens heeft vooraf netjes de kosten op rij gezet voor de grote beurt,en deze telefonisch met mij besproken.Heb een leenauto meegekregen,aangezien ik bij de vrijwillige brandweer ben moet ten alle tijde weg kunnen.Ze hebben telefonisch weer laten weten toen alles klaar was .Super garage ,waar je mee kan werken

kees v d Huygevoort (Hoogeloon)
29-01-2020

komt alles goed na.

j.faes (hapert)
22-01-2020

Prettige sfeer, weet vooraf wat de kosten zijn.

Toon Huijbregts (Hapert)
30-12-2019

Prettig contact, open overleg indien nodig. Afspraken worden nagekomen of in goed overleg hernieuwd.

P. d. H. (Hapert)
23-10-2019

Een fijn en behulpzaam bedrijf. Ze zijn transparant in wat er moet gebeuren. Het maken van een afspraak online is erg handig en je krijgt snel een bevestiging terug. Ook zijn ze snel met het onderhoud.

Anke van Spreuwel- van Korven (Oostelbeers)
23-10-2019

Prettig contact en alles gebeurt tot volle tevredenheid.

Hanna Cleven (Knegsel)
18-10-2019

Auto Goossens is een betrouwbare en klantvriendelijke dealer.

Harry Roossien
11-10-2019

goede indruk duidelijk uitleg over onderhoud en kosten.

Peter (Veldhoven)
09-10-2019

Heb goede ervaringen met dit bedrijf en komt op mij zeer betrouwbaar over.

co panken (bladel)
26-09-2019

Zeer mooi bedrijf, vriendelijke mensen en snel geholpen niets op aan te merken

bert tijssen (bladel)
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.