9,1
214 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

214 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Bij deze garage word je eerlijk en naar alle tevredenheid geholpen. Je wordt van tevoren op de hoogte gesteld als er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd bij een beurt en hoeveel die gaan kosten. Dat klopt dan ook. Verder hoef je nooit langer te wachten dan is afgesproken. De medewerkers zijn vriendelijk en correct in hun handelen.

A. van Lierop (Hapert)
24-09-2019

Gewoon kei goed

Ron Brierley (Hooge Mierde)
24-09-2019

Ik was op vakantie in Hapert toen ABS en nog wat lampjes gingen branden Goossens gebeld ik kon gelijk langs komen. Ze hebben me gelijk geholpen. Prima service en aardige mensen.

Dhr B Mastenbroek
06-09-2019

Goede en betrouwbare mensen en goed kennis van zaken fijn in de omgang en goed mee te communiceren

Harry van Luijt (Oirschot)
03-09-2019

Tevreden over resultaat, tevreden over behandeling, kostprijs aan de hoge kant, goede service!

Joop de Hair (Tilburg)
03-09-2019

Vriendelijk, betrouwbaar en gewoon goed.

P Michielse (Lage Mierde)
23-08-2019

correcte behandeling en vertrouwd adres met ter zake kundig personeel

Frank van Erp (Hapert)
14-08-2019

Een vriendelijk, betrouwbaar garagebedrijf waar je je thuis voelt.

Jos Heesters (Reusel)
14-08-2019

Er wordt tijdig en duidelijk gecommuniceerd, afspraken worden nagekomen en bij eventuele problemen wordt er klantgericht gehandeld, uitstekend!

Dhr. R. Valk (Hapert)
07-08-2019

klantvriendelijk. goede service. afspraken kloppen

W. van Ham
07-08-2019

Auto Goossens is een zeer betrouwbaar bedrijf met erg vriendelijk en kundig personeel.

Carin Cornelis (Bladel)
24-07-2019

Vakbekwaame monteurs, maar ze schrijven soms dingen op papier wat niet uitgevoerd is.

Edwin Kuypers (Arendonk)
11-07-2019

wij zijn zeer tevreden.

Wim van den Boomen (Hapert)
28-06-2019

Vlotte en vriendelijke afhandeling van het geheel.

Dhr H Claessen (Bergeijk)
07-06-2019

Bellen altijd netjes om te overleggen of zaken die bij een onderhoudsbeurt naar voren komen vervangen moeten worden of niet. Daarbij ook een prijsopgave. Op mijn vraag of het wel klopte dat het wegwerken van een krasje op het portier niet op de factuur stond, werd er aangegeven dat dit onder service viel. Fijn garagebedrijf en erg vriendelijke medewerkers.

Frank Boelens (Diessen)
07-06-2019

altijd tevreden. behulpzaam personeel. klein puntje wat minder is in de wachtruimte is alles aanwezig koffie thee limonade en meer dan voldoende tijdschriften, maar slecht verwarmd.

Mevr. H.M.A. de Koning (Bladel)
24-05-2019

Vriendelijk, betrouwbaar en zer goede service. Een tien is voor de meester, maar garage Goossens zit hier zeer kort bij.

Jac Adriaensen (Bergeijk)
24-05-2019

zeer vriendelijk, goede service blijheid is de uitstraling

... (eersel)
17-05-2019

Auto Goossens BV kent niet het afstandelijke wat je toch wel in de Toyota garage, receptie etc. tegenkomt. Gewoon een goede garage met vriendelijke (vak)mensen.

Bep Dierckx (Reusel)
17-05-2019

Uitstekend bedrijf. Vriendelijk en correct personeel.

Rob (Veldhoven)
03-05-2019

Zeer klantvriendelijk. Zelfs op mijn werk afgezet en weer opgehaald. Transparant over de werkzaamheden aan mijn auto.

Mevr. Meijers (Riel)
24-04-2019

Prima garage, geeft goede adviezen.Duidelijke uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.

Frank van Gestel (Hulsel)
24-04-2019

Zeer klantvriendelijk. Open en eerlijk.

Kouwenhoven (Eersel)
24-04-2019

Ik vind het geweldig zoals je daar behandeld wordt. Altijd goede dag en lekker openlijk. Er is ook tijd voor een praatje onder evt het genot van een kopje koffie. Ik vind het een super receptie.

Marcel Martens (Bergeijk)
18-04-2019

Tevreden over.

Fr Hermans (Hooge-Mierde)
10-04-2019

Een 10 geef ik nooit, bij mij is een 9 het hoogst haalbare. Goossens krijgt van mij zeker een 9 omdat je bij binnenkomst altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en persoonlijk aangesproken wordt. De receptie is vriendelijk en helpt bij alle vragen over de beurt of accessoires die er uitgevoerd of aangeschaft worden. Ook de monteurs heb ik leren kennen als zeer vakbekwame mensen die heel adequaat en snel een reparatie of beurt uitvoeren zonder de belangen van de klant uit het oog te verliezen.

Chris van Aalst (Eersel)
10-04-2019

Een garage die altijd correct te woord staat en zijn afspraken nakomt.

Paul (Hapert)
10-04-2019

Vakkundig werk. Beleefd personeel. Op vragen krijgt men duidelijke uitleg. Ga zo door.

Wim van Limpt (Duizel)
10-04-2019

Super goede service.

Peter Wils (Hapert)
09-04-2019

Een garage waar je je nog echt klant voelt in een dorpse sfeer. Zeer vriendelijke medewerkers.

Cees Jansen (Duizel)
20-02-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.