9,1
236 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

236 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijkheid en correct personeel, kwaliteit en service is prima

Linda (Bladel)
17-10-2018

Gewoon goed , vriendelijk netjes en volgens afspraak.

K Coolen (Reusel)
17-10-2018

ben zeer tevreden dicht bij snelle service volledig naar wens.

Bert Tijssen (Bladel)
17-10-2018

Vriendelijk behulpzaam en kennis van zaken. Een echt familiegevoel binnen dit team. Dat is waar het om draait bij mij.

Helma van Der Heijden (Valkenswaard )
11-10-2018

Zeer tevreden ben ik over het goede contact, de hulpvaardigheid , de service en de prettige omgang van alle medewerkers van Auto Goossens te Hapert.

Hanna Cleven (Knegsel)
05-10-2018

Vriendelijk, vakkundig, alle afspraken worden nagekomen

R. Kluijtmans
05-10-2018

Zeer te vreden over Auto Goossens in Hapert

Harrie Noten (Bergeijk)
05-10-2018

Gastvrije ontvangst, plaats om een kopje thee of koffie te drinken, monteurs met veel vakkundig inzicht en, niet onbelangrijk, de kosten zijn transparant en volgens afspraak.

Chris van Aalst (Eersel)
21-09-2018

Wordt goed geholpen en er wordt met je meegedacht

Hennie walenberg (Bladel)
19-09-2018

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Monique
13-09-2018

Goede, snelle en vakkundige service, to-the-point.

Jos (Bladel)
13-09-2018

Goede service en klantvriendelijke medewerkers

Dhr Ansems
13-09-2018

nee

Joop de Hair (Tilburg)
23-08-2018

Goede service, duidelijke uitleg over de gedane reparatie.

Frank van Gestel
15-08-2018

zeer tevreden top klasse

Dhr.A.van Mierlo (Hapert)
01-08-2018

Ze staan direct voor je klaar.

M.van Doorn (Eersel)
31-07-2018

Duidelijke communicatie, goede kwaliteit en service. Fijn contact met medewerkers. Hier kom ik graag terug.

Jack de Rooij (Bladel)
25-07-2018

Vriendelijk, gemoedelijk en meedenkend

Johan Schellens (Eersel)
18-07-2018

Het zijn goede bekenden van mij dus das op zich vertrouwd

Carin Luijten (Hapert)
18-07-2018

Garage Goossens is gewoon goed, alles is zuiver en netjes de ontvangst vriendelijk de af werking perfect.

a.c Tijssen (Hapert.)
18-07-2018

vriendelijke benadering. aan afspraken wordt gehouden. voor mij en garage waar ik terugkom.

Dhr. W. van Ham (Eersel)
12-07-2018

Correcte behandeling van de klant, juiste info en prijsopgave, zeer goede service.

Frank van Erp (Hapert)
20-06-2018

goede dealer met goede service

J van Rooij
20-06-2018

Zeer vakbekwame monteurs en een fijne garage .

Peter jansen .
14-06-2018

Goeie service

Adrienne Schellens (Hapert)
13-06-2018

Correcte behandeling

J. Panken (Bladel)
06-06-2018

Te vrede aan rader

V riel (Hapert)
06-06-2018

Altijd correct, Netjes, vooraf prijsopgave. Ze gaan zuinig met je auto om. Vragen altijd of je vervangend vervoer wilt, of dat ze je naar huis moeten brengen. Het valt nooit tegen.

Bertha kuijpers (Eersel)
01-06-2018

Deze mensen zijn vriendelijk en deskundig.

Bep Dierckx (Reusel)
24-05-2018

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Ze zijn zeer klantvriendelijk, klantgericht, denken met je mee. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Piet Kouwenhoven (Eersel)
17-05-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.