9,1
255 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

255 beoordelingen

Filter

Goede service en klantvriendelijke medewerkers

Dhr Ansems
13-09-2018

nee

Joop de Hair (Tilburg)
23-08-2018

Goede service, duidelijke uitleg over de gedane reparatie.

Frank van Gestel
15-08-2018

zeer tevreden top klasse

Dhr.A.van Mierlo (Hapert)
01-08-2018

Ze staan direct voor je klaar.

M.van Doorn (Eersel)
31-07-2018

Duidelijke communicatie, goede kwaliteit en service. Fijn contact met medewerkers. Hier kom ik graag terug.

Jack de Rooij (Bladel)
25-07-2018

Vriendelijk, gemoedelijk en meedenkend

Johan Schellens (Eersel)
18-07-2018

Het zijn goede bekenden van mij dus das op zich vertrouwd

Carin Luijten (Hapert)
18-07-2018

Garage Goossens is gewoon goed, alles is zuiver en netjes de ontvangst vriendelijk de af werking perfect.

a.c Tijssen (Hapert.)
18-07-2018

vriendelijke benadering. aan afspraken wordt gehouden. voor mij en garage waar ik terugkom.

Dhr. W. van Ham (Eersel)
12-07-2018

Correcte behandeling van de klant, juiste info en prijsopgave, zeer goede service.

Frank van Erp (Hapert)
20-06-2018

goede dealer met goede service

J van Rooij
20-06-2018

Zeer vakbekwame monteurs en een fijne garage .

Peter jansen .
14-06-2018

Goeie service

Adrienne Schellens (Hapert)
13-06-2018

Correcte behandeling

J. Panken (Bladel)
06-06-2018

Te vrede aan rader

V riel (Hapert)
06-06-2018

Altijd correct, Netjes, vooraf prijsopgave. Ze gaan zuinig met je auto om. Vragen altijd of je vervangend vervoer wilt, of dat ze je naar huis moeten brengen. Het valt nooit tegen.

Bertha kuijpers (Eersel)
01-06-2018

Deze mensen zijn vriendelijk en deskundig.

Bep Dierckx (Reusel)
24-05-2018

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Ze zijn zeer klantvriendelijk, klantgericht, denken met je mee. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Piet Kouwenhoven (Eersel)
17-05-2018

Afgesproken werkzaamheden zijn vlot en correct uitgevoerd.

H Claessen (Bergeijk)
16-05-2018

niets op aan te merken. Super

Marcel Martens (Bergeijk)
21-03-2018

klantvriendelijk, vakmanschap staan hoog in het vaandel

Wim van Limpt (Duizel)
21-03-2018

Zeer correct, deskundig en betrouwbare dealer met zijn medewerkers

Paul (Hapert)
14-03-2018

Prima service en goedkoop, het bestaat nog !

Frans Meulders (Netersel)
14-03-2018

Fijn bedrijf netjes geholpen

W de Bruijn (Netersel)
08-03-2018

wij vinden dat al een hoog cijfer

sjef van deursen (reusel)
07-03-2018

Goede service en zeer klantvriendelijk.Top.

Peter Wils (Hapert)
01-03-2018

Zeer tevreden met het uitgevoerde onderhoud, de duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden en de vriendelijkheid van de medewerkers. Kan deze dealer van harte aanbevelen.

Frank Boelens (Helmond)
28-02-2018

Correcte eerlijke behandeling, goede service opgeruimde werkplaats is een visitekaartje voor Auto Goossens Hapert

Hans van Loon
28-02-2018

Een garagebedrijf dat ten diensten staat voor de klant. Zakelijk en duidelijk. Er worden geen doekjes om gedraaid. Gewoon duidelijk wat er met de auto gaat gebeuren en wanneer er contact wordt opgenomen bij onvoorziene reparaties.

Harry van Limpt (Reusel)
21-02-2018