9,1
236 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

236 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Afgesproken werkzaamheden zijn vlot en correct uitgevoerd.

H Claessen (Bergeijk)
16-05-2018

niets op aan te merken. Super

Marcel Martens (Bergeijk)
21-03-2018

klantvriendelijk, vakmanschap staan hoog in het vaandel

Wim van Limpt (Duizel)
21-03-2018

Zeer correct, deskundig en betrouwbare dealer met zijn medewerkers

Paul (Hapert)
14-03-2018

Prima service en goedkoop, het bestaat nog !

Frans Meulders (Netersel)
14-03-2018

Fijn bedrijf netjes geholpen

W de Bruijn (Netersel)
08-03-2018

wij vinden dat al een hoog cijfer

sjef van deursen (reusel)
07-03-2018

Goede service en zeer klantvriendelijk.Top.

Peter Wils (Hapert)
01-03-2018

Zeer tevreden met het uitgevoerde onderhoud, de duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden en de vriendelijkheid van de medewerkers. Kan deze dealer van harte aanbevelen.

Frank Boelens (Helmond)
28-02-2018

Correcte eerlijke behandeling, goede service opgeruimde werkplaats is een visitekaartje voor Auto Goossens Hapert

Hans van Loon
28-02-2018

Een garagebedrijf dat ten diensten staat voor de klant. Zakelijk en duidelijk. Er worden geen doekjes om gedraaid. Gewoon duidelijk wat er met de auto gaat gebeuren en wanneer er contact wordt opgenomen bij onvoorziene reparaties.

Harry van Limpt (Reusel)
21-02-2018

Vriendelijk en meedenkend personeel. Realistisch bij het signaleren van problemen en oplossingen. Ik voel me als klant gewaardeert.

Jac Adriaensen
21-02-2018

De eerlijke belangstelling voor de klant De persoonlijke benadering en het luisterend oor En duidelijke uitleg van de werkzaamheden.

J.Erkamp (Reusel de Mierden)
14-02-2018

goede service bellen altijd als er iets speciaals is gewoon wederzijds vertrouwen

kees v d Huygevoort (Hoogeloon)
13-02-2018

Vriendelijk personeel, duidelijk, goed contact.

Esther van der aalst (steensel)
29-12-2017

nette garage

Wim van den Boomen (Hapert)
28-12-2017

Bij het eerste telefonisch contact kreeg ik een ( achteraf gezien ) juiste prijsopgave.Tijdens de grote beurt van de auto kon ik een drankje nemen en wachten tot de auto klaar was. Ze hebben aandacht voor de auto en de monteur in kwestie was zeer kundig en voerde alles snel en bekwaam uit.O ok bij de receptie werd ik goed te woord gestaan en zeer vakkundig geholpen.Er wordt hier nog naar de klant geluisterd en dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Chris v. Aalst
22-12-2017

Vriendelijk personeel

Anoniem
13-12-2017

Prima service en klantvriendelijk!

Anoniem
06-12-2017

ik ben tevreden over de service die zij geven

Dhr W.Sanders (Reusel)
06-12-2017

Vriendelijk, behulpzaam en denken met de klant mee, ze geven goed advies.

Anoniem
06-12-2017

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg van uit te voeren werkzaamheden. Gezellig hoekje om te wachten.

Tilly jouvenaz (Steensel)
30-11-2017

alles eerlijk en volledig verteld wat nodig was

Theo Nuijten (eindhoven)
29-11-2017

Vriendelijk en deskundig personeel

Anoniem
29-11-2017

Correct en vriendelijk personeel.Prima geholpen bij bandenwissel en wintercheck.Fijne garage en een lekker bakje koffie

Dhr. Henri Otte (Reusel)
29-11-2017

Vertrouwd. Service gericht. Vriendelijk.

Piet Nagel (Duizel)
22-11-2017

goede service, vakbekwaam, vrouwvriendelijk

Anoniem
15-11-2017

Prettige bediening. Hulpvaardig en meedenkend. Een fijn bedrijf.

Anoniem
10-11-2017

de afspraak kreeg men netjes een terug koppeling. vooraf werd verteld wat de kosten gingen worden. netjes tussentijds gebeld met wat er vervangen werd. Nette uitleg bij het ophalen van de auto.

Anoniem
01-11-2017

Ik heb 2 keer meegemaakt dat kleine reparaties als service niet in rekening zijn gebracht.

M.van Doorn (Eersel)
27-10-2017

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.