9,1
255 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

255 beoordelingen

Filter

Gewoon een hele fijne garage .

P. Jansen
25-08-2022

Fijne garage Echte mensen, monteur of verkoper of welke medewerker ook, mijn toyota is daar in goede handen, super.

Toyota eigenaar
18-08-2022

Helemaal top! Ik was eerder in Eindhoven bij Oostendorp. Dat is, na Driessen, net een fabriek. Lopende bandwerk, dat is jammer…. Menselijk contact is zo belangrijk. Dat vind ik wel bij Goossens. Je doet er nog toe! Een gemeende glimlach, service.. top

Toyota eigenaar
03-06-2022

top service kom al div. jaren bij deze garage en de service blijft gewoon op hetzelfde niveau,gewoon top!

Toyota eigenaar
15-05-2022

Betrouwbaar en vriendelijk. Echt een Kempisch bedrijf. Vriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

Toyota eigenaar
03-04-2022

J.F. Vrijdag
08-02-2022

Klantvriendelijk zeer toegankelijk en je wordt altijd heel plezierig geholpen

P. Bunnik
21-01-2022

Prima service

J. V.H
22-11-2021

P. V goossens
14-11-2021

Hele goede service. Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid en de service.

Toyota eigenaar
05-11-2021

Super garage Ik ben erg tevreden. Alles klopt gewoon.

G B
05-11-2021

Goede garage, fijne mensen.

F.Meulders (Netersel)
09-07-2021

Fijne eerlijke open en transparante communicatie! Goede service!

Anne (Hapert )
05-07-2021

Vriendelijkheid, snelheid, gerichte vragen spelen voor mij een belangrijke rol.

Albert (Eersel)
21-06-2021

Auto Goossens in Hapert is zeer klantgericht en zeer voorkomend personeel.

Hr. j. van Dijk (Waalre)
18-05-2021

Ik ben vriendelijk geholpen, de auto is goed gemaakt en de uitleg over de reparatie was duidelijk.

Jessica Volwerk-Klein
14-05-2021

De beste dealer tot nu toe.

RobSablairolles (Veldhoven )
12-05-2021

Goede en persoonlijke service met een leuke pit crew.

W. Rooijakkers (Eindhoven)
12-05-2021

Vriendelijk, geduldig, Kempisch gevoel, betrouwbaar en mijn inziens zijn ze bekwaam en professioneel.

Jos Heesters (Reusel)
07-05-2021

Auto Goosens beschikt over vakmensen. Ze zijn dienstbaar en betrouwbaar. Ik ben al jaren klant naar volle tevredenheid.

Chrisje Karsmakers-Scheepers
05-05-2021

Vriendelijk, altijd klaar staan, ook de kleinste dingen worden altijd opgelost, prima bedrijf.

Mart van doorn (Bladel)
05-05-2021

Zeer kundige dealer. Goede uitleg. Betrouwbare offerte en super vriendelijk.

Huub (Bergeijk)
22-04-2021

Betrouwbaar en vertrouwd, en super klantvriendelijk.

Peter Wils (Hapert)
24-03-2021

De garage is makkelijk bereikbaar, is netjes en heeft een prettige indruk.

Wim van Limpt (Duizel)
18-03-2021

Alles volgens afspraak geregeld en afgewerkt. Dus Prima.

JFC. JAN. (Bladel)
16-03-2021

Prima vaklui, zeer toegankelijk, prima service.

Wirtz (Hapert)
11-02-2021

Fijne professionele garage, auto was snel klaar (ochtend) voor apk en grote beurt.

Esther (Reusel)
29-01-2021

Ze geven mij het gevoel er voor mij te zijn.

Jos (Hapert)
25-01-2021

Net en correct bedrijf met erg klantvriendelijke medewerkers. Afspraak is afspraak. Zeer tevreden.

Henk Geujen (Hapert)
21-01-2021

Service en kwaliteit zijn prima.

Henk Vercammen
21-01-2021