9,1
233 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

233 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vakbekwaame monteurs, maar ze schrijven soms dingen op papier wat niet uitgevoerd is.

Edwin Kuypers (Arendonk)
11-07-2019

wij zijn zeer tevreden.

Wim van den Boomen (Hapert)
28-06-2019

Vlotte en vriendelijke afhandeling van het geheel.

Dhr H Claessen (Bergeijk)
07-06-2019

Bellen altijd netjes om te overleggen of zaken die bij een onderhoudsbeurt naar voren komen vervangen moeten worden of niet. Daarbij ook een prijsopgave. Op mijn vraag of het wel klopte dat het wegwerken van een krasje op het portier niet op de factuur stond, werd er aangegeven dat dit onder service viel. Fijn garagebedrijf en erg vriendelijke medewerkers.

Frank Boelens (Diessen)
07-06-2019

altijd tevreden. behulpzaam personeel. klein puntje wat minder is in de wachtruimte is alles aanwezig koffie thee limonade en meer dan voldoende tijdschriften, maar slecht verwarmd.

Mevr. H.M.A. de Koning (Bladel)
24-05-2019

Vriendelijk, betrouwbaar en zer goede service. Een tien is voor de meester, maar garage Goossens zit hier zeer kort bij.

Jac Adriaensen (Bergeijk)
24-05-2019

zeer vriendelijk, goede service blijheid is de uitstraling

... (eersel)
17-05-2019

Auto Goossens BV kent niet het afstandelijke wat je toch wel in de Toyota garage, receptie etc. tegenkomt. Gewoon een goede garage met vriendelijke (vak)mensen.

Bep Dierckx (Reusel)
17-05-2019

Uitstekend bedrijf. Vriendelijk en correct personeel.

Rob (Veldhoven)
03-05-2019

Zeer klantvriendelijk. Zelfs op mijn werk afgezet en weer opgehaald. Transparant over de werkzaamheden aan mijn auto.

Mevr. Meijers (Riel)
24-04-2019

Prima garage, geeft goede adviezen.Duidelijke uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.

Frank van Gestel (Hulsel)
24-04-2019

Zeer klantvriendelijk. Open en eerlijk.

Kouwenhoven (Eersel)
24-04-2019

Ik vind het geweldig zoals je daar behandeld wordt. Altijd goede dag en lekker openlijk. Er is ook tijd voor een praatje onder evt het genot van een kopje koffie. Ik vind het een super receptie.

Marcel Martens (Bergeijk)
18-04-2019

Tevreden over.

Fr Hermans (Hooge-Mierde)
10-04-2019

Een 10 geef ik nooit, bij mij is een 9 het hoogst haalbare. Goossens krijgt van mij zeker een 9 omdat je bij binnenkomst altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en persoonlijk aangesproken wordt. De receptie is vriendelijk en helpt bij alle vragen over de beurt of accessoires die er uitgevoerd of aangeschaft worden. Ook de monteurs heb ik leren kennen als zeer vakbekwame mensen die heel adequaat en snel een reparatie of beurt uitvoeren zonder de belangen van de klant uit het oog te verliezen.

Chris van Aalst (Eersel)
10-04-2019

Een garage die altijd correct te woord staat en zijn afspraken nakomt.

Paul (Hapert)
10-04-2019

Vakkundig werk. Beleefd personeel. Op vragen krijgt men duidelijke uitleg. Ga zo door.

Wim van Limpt (Duizel)
10-04-2019

Super goede service.

Peter Wils (Hapert)
09-04-2019

Een garage waar je je nog echt klant voelt in een dorpse sfeer. Zeer vriendelijke medewerkers.

Cees Jansen (Duizel)
20-02-2019

goede services

j.faes ( hapert.)
01-02-2019

Een prima garage met vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam personeel die hun klanten kennen.

B. van Eijck (Udenhout)
23-01-2019

Vriendelijke mensen, transparant en houden je op de hoogte. Leenauto mee toen onze auto de beurt kreeg en erna een lijst gekregen met alles wat ze hadden gedaan. Heel fijn!

L van Kampen (Veldhoven)
04-01-2019

Ik word goed geinformeerd en goed geholpen

H.C.M Schenning (Bladel)
14-12-2018

Ik word goed geholpen en ben al 11 jaar klant.

pvan driel (rotterdam)
30-11-2018

Deskundige uitstraling. Adequate afhandeling en service.

Piet Nagel
30-11-2018

Alles wordt correct afgehandeld ,ik ben zeer tevreden.

W.G.Sanders (Reusel)
27-11-2018

100% tevreden alles keurig uitgevoerd

M.van doorn (Bladel)
17-10-2018

Vriendelijkheid en correct personeel, kwaliteit en service is prima

Linda (Bladel)
17-10-2018

Gewoon goed , vriendelijk netjes en volgens afspraak.

K Coolen (Reusel)
17-10-2018

ben zeer tevreden dicht bij snelle service volledig naar wens.

Bert Tijssen (Bladel)
17-10-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.