9,1
220 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

220 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Tevreden over.

Fr Hermans (Hooge-Mierde)
10-04-2019

Een 10 geef ik nooit, bij mij is een 9 het hoogst haalbare. Goossens krijgt van mij zeker een 9 omdat je bij binnenkomst altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en persoonlijk aangesproken wordt. De receptie is vriendelijk en helpt bij alle vragen over de beurt of accessoires die er uitgevoerd of aangeschaft worden. Ook de monteurs heb ik leren kennen als zeer vakbekwame mensen die heel adequaat en snel een reparatie of beurt uitvoeren zonder de belangen van de klant uit het oog te verliezen.

Chris van Aalst (Eersel)
10-04-2019

Een garage die altijd correct te woord staat en zijn afspraken nakomt.

Paul (Hapert)
10-04-2019

Vakkundig werk. Beleefd personeel. Op vragen krijgt men duidelijke uitleg. Ga zo door.

Wim van Limpt (Duizel)
10-04-2019

Super goede service.

Peter Wils (Hapert)
09-04-2019

Een garage waar je je nog echt klant voelt in een dorpse sfeer. Zeer vriendelijke medewerkers.

Cees Jansen (Duizel)
20-02-2019

goede services

j.faes ( hapert.)
01-02-2019

Een prima garage met vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam personeel die hun klanten kennen.

B. van Eijck (Udenhout)
23-01-2019

Vriendelijke mensen, transparant en houden je op de hoogte. Leenauto mee toen onze auto de beurt kreeg en erna een lijst gekregen met alles wat ze hadden gedaan. Heel fijn!

L van Kampen (Veldhoven)
04-01-2019

Ik word goed geinformeerd en goed geholpen

H.C.M Schenning (Bladel)
14-12-2018

Ik word goed geholpen en ben al 11 jaar klant.

pvan driel (rotterdam)
30-11-2018

Deskundige uitstraling. Adequate afhandeling en service.

Piet Nagel
30-11-2018

Alles wordt correct afgehandeld ,ik ben zeer tevreden.

W.G.Sanders (Reusel)
27-11-2018

100% tevreden alles keurig uitgevoerd

M.van doorn (Bladel)
17-10-2018

Vriendelijkheid en correct personeel, kwaliteit en service is prima

Linda (Bladel)
17-10-2018

Gewoon goed , vriendelijk netjes en volgens afspraak.

K Coolen (Reusel)
17-10-2018

ben zeer tevreden dicht bij snelle service volledig naar wens.

Bert Tijssen (Bladel)
17-10-2018

Vriendelijk behulpzaam en kennis van zaken. Een echt familiegevoel binnen dit team. Dat is waar het om draait bij mij.

Helma van Der Heijden (Valkenswaard )
11-10-2018

Zeer tevreden ben ik over het goede contact, de hulpvaardigheid , de service en de prettige omgang van alle medewerkers van Auto Goossens te Hapert.

Hanna Cleven (Knegsel)
05-10-2018

Vriendelijk, vakkundig, alle afspraken worden nagekomen

R. Kluijtmans
05-10-2018

Zeer te vreden over Auto Goossens in Hapert

Harrie Noten (Bergeijk)
05-10-2018

Gastvrije ontvangst, plaats om een kopje thee of koffie te drinken, monteurs met veel vakkundig inzicht en, niet onbelangrijk, de kosten zijn transparant en volgens afspraak.

Chris van Aalst (Eersel)
21-09-2018

Wordt goed geholpen en er wordt met je meegedacht

Hennie walenberg (Bladel)
19-09-2018

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Monique
13-09-2018

Goede, snelle en vakkundige service, to-the-point.

Jos (Bladel)
13-09-2018

Goede service en klantvriendelijke medewerkers

Dhr Ansems
13-09-2018

nee

Joop de Hair (Tilburg)
23-08-2018

Goede service, duidelijke uitleg over de gedane reparatie.

Frank van Gestel
15-08-2018

zeer tevreden top klasse

Dhr.A.van Mierlo (Hapert)
01-08-2018

Ze staan direct voor je klaar.

M.van Doorn (Eersel)
31-07-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.