9,1
236 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

236 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Toyota Hapert heeft mijn auto goed onderhoud gegeven! Hij rijdt weer als nieuw.De auto is zelfs een echte Goossens auto geworden met de nieuwe nummerbordhouder.

Anoniem
25-10-2017

dat ze de afspraak goed na komen en je hoeft niet lang e wachten

jac van de schoot (casteren)
16-10-2017

Pechhulp in 20 minuten te plaatse ; reparatie volgende morgen om 10.00 uur gereed. Duim omhoog.

Anoniem
16-10-2017

Vriendelijk en deskundig .

Peter jansen (Eersel )
27-09-2017

Vriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen, kennis van zaken.

Mevr. Lemmens (Bladel)
13-09-2017

Wordt zeer vriendelijk ontvangen en vakkundig te woord gestaan. Er wordt precies verteld wat de kosten zullen zijn. Afspraken over wanneer de auto weer klaar kloppen. Ik ben volledig tevreden en zal mijn auto er in de toekomst weer naar toe brengen.

Kouwenhoven (Eersel)
06-09-2017

Lekker gemoedelijk en vooral klantvriendelijk.

Marcel Martens (Bergeijk)
31-08-2017

Alles word netjes uitgelegd ,en de werkzaamheden worden tot vollen tevredenheid uitgevoerd.

A.C Tijssen (Hapert.)
09-08-2017

ik ben volgens afspraak goed geholpen ook met nadere uitleg betreffende vragen over navigatie.

Anoniem
25-07-2017

Klantvriendelijk en gemaakt wat er gemaakt moest worden

Anoniem
24-07-2017

Auto Goossens heeft een op iedere klant persoonlijk aangepaste benadering, waardoor kosten beperkt worden terwijl optimaal aan de behoeften van de klant wordt voldaan.

Henk Vercammen (Eersel)
13-07-2017

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Staan altijd klaar, niets is teveel.

Anita Wassenaar
13-07-2017

Gewoon goed en vriendelijk

KCA Coolen (Reusel)
12-07-2017

Correct behandeld en een goede service

Anoniem
03-07-2017

Ze hebben een goede service en de auto is snel klaar.

Anoniem
30-06-2017

Is gewoon goed

Jan Lauwers (Reusel)
21-06-2017

Gewoon perfect

Anoniem
21-06-2017

hier tel je als klant nog mee. men wil niet zozeer aan je verdienen, als wel dat men je als klant wil behouden. De gemoedelijke Kempische menselijke behandeling en het zoeken naar oplossingen voor eventuele problemen of vragen is iets wat ze daar heel gewoon vinden.

Jan Reijnders (Eersel)
02-06-2017

vriendelijk ,snel ,persoonlijk .kundig

Anoniem
18-05-2017

zeer klant vriendelijk.

Jacques Spronck (eersel)
08-05-2017

Vriendelijk en meedenkend. Correcte afhandeling. Een aandachtspuntje: de koffie temperatuur uit de automaat is aan de lage kant voor de liefhebber.

Jac Adriaensen (Bergeijk)
03-05-2017

de beste toyota daeler tot nu toe.

G. Paasschens (Bladel)
18-04-2017

Omdat het een vriendelijk en service gericht bedrijf is. Eerlijk, open en transparant.

Anoniem
12-04-2017

Betrouwbaar, persoonlijk, goed contact met personeel, al tien jaar mijn vaste garage.

Anoniem
30-03-2017

Vriendelijke ontvangst. Uitstekende service. Goede communicatie. Dicht bij woonplaats.

Dolly Schuurmans-Dietz (Eersel)
30-03-2017

Ik werd snel geholpen door vriendelijk personeel. Goede service en goed overleg over de kosten

Anoniem
27-03-2017

Men heeft een geweldige service en zeer korte contactlijnen. Uitsluitend lof voor deze dealer .

Dhr Theo de Vries
09-03-2017

Er hangt een goede betrouwbare sfeer Afspraak onderhoudsbeurt ook op zaterdag te plannen Gewoon vaklui en goede service

Harrie Daams (Bergeijk)
08-03-2017

je wordt er eerlijk en gemoedelijk geholpen , alles klopt altijd , gewoon geen poespas

Anoniem
01-03-2017

Bij aankoop van mijn nieuwe en een gebruikte auto werd ik zeer correct en respectvol behandeld. Als je binnen komt bij de receptie krijg je direct een kop koffie of thee aangeboden in de wachtruimte, tenminste, als je even op je reparatie moet en wil wachten. De prijs valt mee als je vergelijkt wat je er voor krijgt. Ook de monteurs laten zien dat ze kennis van zaken hebben en zullen altijd uitleggen wat er aan de hand was bij een storing of reparatie.

Chris van Aalst (Eersel)
27-02-2017

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.