9,1
233 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

233 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

ben tevreden

Dhr. H. Beckers (Eersel)
19-11-2015

De website is oudbollig.

Tom Cornelissen (Eersel)
19-11-2015

Ik geef meestal niet hoger dan een 7.

Anoniem
11-11-2015

Door de professionele hulp ben ik snel en uitstekend geholpen. Mijn complimenten voor dit bedrijf.

Anoniem
09-11-2015

Receptie is eenvoudig Wachtruimte is erg klein Ruimte waar men een afspraak maakt Is eenvoudilg Alles bij elkaar is eenvoudig ,kon een beetje beter

Anoniem
04-11-2015

omdat ik zo tevreden ben

Anoniem
02-11-2015

Prettig contact. Vriendelijke medewerkers. Vrouw vriendelijk. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden en de kosten.

H. Koenen (Bladel)
21-10-2015

Ben er netjes behandeld en ga zeker terug naar deze dealer voor verder onderhoud. en eventueel de volgende aankoop voor een andere auto

Anoniem
21-10-2015

zijn betrouwbare mensen

Anoniem
14-10-2015

Goed en persoonlijk te woord gestaan. Maakt geen problemen, maar lost ze op.

Peter Vermeulen (Bladel)
30-09-2015

Goede service en een hoge mate van klantvriendelijkheid.

Anoniem
23-09-2015

Het geheel komt voor mij goed over.

H.A.M.Willems (Wintelre)
21-09-2015

enthousiast team, geen 9 tot 5 mentaliteit, goede garage

henri (lage mierde)
14-09-2015

afspraak snel geregeld, niet zo'n massale dealer waar je een nummer bent.

Anoniem
11-09-2015

primaservice en attentie

wim van gerwen (Bladel)
11-09-2015

Het is allemaal prima en vlot afgehandeld. Gewoon dus alles naar wens.

Anoniem
11-09-2015

goede ontvangst en afwikkeling. alles conform afspraak afgehandeld

Anoniem
10-09-2015

alles is goed

Anoniem
10-09-2015

De dealer was nog niet geheel op de hoogte van alle punten van Toyota, maar heeft er alles aan gedaan om deze punten wel op te vragen en mij daar over in te lichten.

Anoniem
20-08-2015

Ik ben er correct behandeld.

A.C Tijssen (Hapert.)
19-08-2015

een betrokken en klantvriendelijke dealer.

J.Spronck (Eersel)
11-08-2015

Sedert de sluiting van de Toyota dealer in Bladel, ben ik blij met de vervanger in Hapert. De afstand voor mij is nu weliswaar wat verder, maar bij reparatie of onderhoud, wordt een leenauto gratis ter beschikking gesteld, natuurlijk moet er wel voor verbruik van benzine o.i.d. worden betaald. Vriendelijke medewerkers met aandacht voor de klanten, is voor mij belangrijk.

Nannie van der Burgh (Reusel)
03-08-2015

vriendelijke behandeling duidelijke uitleg over beurt/reparatie prettige sfeer

Anoniem
03-08-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.