9,1
236 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Goossens

9,1

236 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

ik wordt er altijd korrekt behandeld en ontvangen.

Anoniem
21-02-2017

Volledig betrouwbare garage .

Anoniem
11-01-2017

Vriendelijk

Á. Huijbregts (Hapert)
21-12-2016

Ik ben snel en netjes geholpen. Ik mocht mee kijken met de monteur en ik kreeg uitleg over het mankement, geweldig!

Anoniem
10-11-2016

Ik mis de service van Toyota zelf!

Harrie Beckers (Eersel)
10-11-2016

de garage en de bediening hebben een goede en vriendelijke uitstraling .

Peter Heskens (Veldhoven)
10-11-2016

Bedrijf met hart voor de klant en Toyota. Superklantvriendelijk, geen onnodige poespas.

Peter Rooijakkers (Hoogeloon)
19-07-2016

Verschillende slechte situaties gezien bij andere dealers

peter (hapert)
14-07-2016

gewoon goed

Anoniem
29-06-2016

Om de vriendelijkheid en de zorg om de problemen op te lossen.

dhr J. Nieveen (Bladel)
22-06-2016

ben nog niet zolang klant maar wordt er goed behandeld

van Rooij (Hapert)
20-06-2016

Ik word duidelijk en vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. De service is zeer goed en de koffie is prima. Ik voel me thuis en vertrouwd is deze garage.

Jos Heesters (Reusel)
15-06-2016

zeer correcte behandeling, zeer klantvriendelijk en ook correcte toezeggingen. Ook zeer belangrijk: KLANT IS KONING

Dhr Theo de Vries (Bladel 5531PA 4.)
08-06-2016

Toen onze auto niet startte werd onmiddelijk gereageerd en het probleem opgelost. Veertien dagen later startte hij weer niet en dat was op zaterdagmiddag. na inspectie was het euvel nog niet te vinden. De auto werd meegenomen en er werd meteen een vervangend voertuig beschikbaar gesteld

Anoniem
02-06-2016

Dit is nog een echte dorpsgarage waar je je klant voelt en geen nummer.

Cees Jansen (Duizel)
11-05-2016

Vanwege klantvriendelijkheid

Anoniem
29-04-2016

Prettige sfeer, perfecte service, oog en oor voor de wensen van de klant.

Peter Rooijakkers (Hoogeloon)
29-04-2016

Zeer tevreden na eerdere reparaties en service vervangende auto

Jos Koolen (Bladel)
29-04-2016

Denkt met de klant mee Maar vind ook dat toyota belachelijke prijzen hanteert voor sommige onderdelen, een schermplaatje tussen uitlaat en tank 183 EURO voor iets wat misschien 10 euro kost van maken belachelijk!!!!!!! Hier kan de dealer niets aan doen, geef dit maar aan toyota door Laat maar weten als je het niet eens bent. vrgr boze toyota klant

HJC Theuws (Bergeijk)
07-04-2016

Prima service. Klantvriendelijk.

A. van Summeren (Reusel)
16-03-2016

goede service

Marian (Bergeijk)
24-02-2016

Ben netjes behandeld en ontvangen. Snel een afspraak kunnen maken. Duidelijke uitleg van de factuur. Van tevoren uitleg van de gevolgen wel of niet uitvoeren reparatie en/of vervangen van de gebreken. Gratis vervangend vervoer. Voelde me thuis in een Kempische garage, niet ver van mijn woonplaats.

Jos Heesters (Reusel)
17-02-2016

Zeer tevreden. Klant vriendelijk.

Anoniem
20-01-2016

ben erg te spreken over vakkennis, nakomen gemaakte afspraken, en omgangsvorm

Peter Tijssen (Hapert)
20-01-2016

Was eerste kennismaking. Werd correct en vriendelijk behandelt.

Anoniem
20-01-2016

vriendelijk korrect en behulpzaam

Anoniem
06-01-2016

Omdat ik er pasvoor de eerst keer kwam en goed behandelt ben

Anoniem
04-01-2016

het was de eerste keer dat ik bij deze dealer een beurt heb laten doen maar ben zeer tevreden

Wout Sanders (Reusel)
30-12-2015

ZEER goede ontvangst vooraf correcte gemaakte afspraak nagekomen kon niet beter zelfs bedankt met zoon nieuwe dealer

Anoniem
16-12-2015

Persoonlijke service !!!

Anoniem
09-12-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.